Baleset Pilisvörösvár és Piliscsaba határán – Teljes útzár!

Két személyautó és két mikrobusz karambolozott Pilisvörösvár és Piliscsaba között, a 10-es főút 23-as kilométerszelvényénél, a Kopár csárda magasságában - tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Több halálos áldozata is van az Árpád hídon történt balesetnek

Hárman meghaltak, többen megsérültek a balesetben. (tovább…)

Két személygépkocsi ütközött Pátyon

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Pátyon, a Bocskai köz és az Iskola utca kereszteződésében - tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Felborult autóhoz hívták a pátyi tűzoltókat

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az úttestre visszacsapódott és felborult egy személygépkocsi szombaton délután Pátyon, a Torbágyi úton – tájékotatta Varkapu.infot a katasztrófavédelem. (tovább…)

Gyalogosokat ütött el Solymáron, majd tovább hajtott – Keresi a rendőrség!

Az ismeretlen sofőr WI-BE 989 német rendszámú BMW X6 típusú autójával közlekedett 2023. december 5-én 17 óra 46 perckor Solymár Rózsika úton – írja a police.hu. Az autós egy kijelölt...

Motorral ütközött, majd elhagyta a helyszínt – Szemtanúkat keresnek!

Segítsen a szentendrei rendőröknek, ha látta a budakalászi Auchannál történt balesetet! (tovább…)

Baleset a pilisszentiváni elágazásnál – útzár

Több olvasónk is jelezte, illetve az Útinform is azt a tájékoztatást adta ki, miszerint 9 óra után baleset történt a 10-es úton, a pilisszentiváni elágazás magasságában. (tovább…)

Három autó bánta az ütközést Pátyon

Három személygépkocsi ütközött össze szerdán a kora délutáni órákban Páty közelében – tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Árokba hajtott egy autó Pátyon

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze vasárnap délután Páty közelében – tájékoztatta a Varkapu.info-t a katasztrófavédelem. (tovább…)

Elhunyt a Pilisszentlászló környékén balesetet szenvedett férfi

A Pilisszentlászló környékén történt balesetben egy 24 éves férfi meghalt – hívja fel a figyelmet a rendőrség. (tovább…)