Meghalt egy solymári férfi, aki magára robbantotta az udvari aknát

Az 55 éves N. István solymári házának udvarában lévő aknánál dolgozott, amikor egy hatalmas robbanás után olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni az életét – írja a Blikk. (tovább…)

Így mentették a sérült sziklamászót a Róka-hegyről (+VIDEÓ)

Egy bajba jutott sziklamászón segítettek a fővárosi hivatásos tűzoltók Budapest és Üröm határán, a Róka-hegyen vasárnap délben - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Pilisjászfalun akarták megállítani, Dorogon karambolozott

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett az a férfi, aki személyi sérüléses balesetet okozott hétfő este Dorogon - írja a police.hu. (tovább…)

Oldalára borult kisteherautót mentettek a pilisszentiváni tűzoltók

Nem kezdődött jól a hét Pilisszentivánon, ugyanis hétfő délután baleset történt a Fenyves utcában, mely során egy platós kisteherautó elgurult, egy másik gépjárműnek ütközött, majd a partfalra futva az oldalára...

Árokba hajtott egy autós Piliscsabán

Csütörtök reggel kaptuk a bejelentést, hogy a Garancsi úton egy gépkocsi árokba hajtott - írja közösségi oldalán a Piliscsabai Polgárőr Egyesület. (tovább…)

Tűzoltók mentették ki a roncsokból a pomázi baleset elszenvedőjét

Oldalára borult egy személygépkocsi csütörtökön délután Pomázon, a Csobogó utcában - tájékoztatta a Varkapu.info hírportált Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője. (tovább…)

Parkoló autónak hajtott Pátyon (+KÉPEK)

Parkoló autónak ütközött egy gépkocsi szombaton hajnalban Pátyon, a Tulipán utcában - tájékoztat Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. (tovább…)

Kirándulás közben, a Pilis-tető közelében lett rosszul egy kislány

Kiránduláson lett rosszul egy hat éves kislány, a rendőrök levitték a hegyről és átadták a mentősöknek - írja a police.hu. (tovább…)

Túrázót mentettek a Holdvilág-árokból

Tíz méter mély szakadékba csúszott egy túrázó vasárnap délután Pomáz külterületén, a Holdvirág-árokban - tájékoztatta portálunkat a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  (tovább…)

Esztergomi baleset: cserbenhagyót keres a rendőrség

Az esztergomi rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosítása érdekében. (tovább…)