Elhunyt a Pilisszentlászló környékén balesetet szenvedett férfi

A Pilisszentlászló környékén történt balesetben egy 24 éves férfi meghalt – hívja fel a figyelmet a rendőrség. (tovább…)

Elgázolta a kerékpárost, majd elhajtott a 10-es úton

Cserbenhagyásos gázolás történt a 10-es úton, Pilisjászfalu után, a bánya bejárata előtti kanyarban kedd este – tájékoztat a Pilisjászfalui Polgárőrség. (tovább…)

Árokban landolt a Peugeot a Garancsi-tónál

A Piliscsabai Polgárőr Egyesület vasárnap délután 14 óra 30 perckor kapta a bejelentést, hogy Piliscsaba és Tinnye között a Garancsi-tó magasságában egy személygépkocsi az út menti árokba borult. (tovább…)

Páty külterületén kellett késznyerleszállást kezdenie egy helikopternek

Budaörsi kiindulási helyére tartott visszafelé február 23-án kora este gyakorlórepüléséről egy helikopter. (tovább…)

Oldalára borult egy személygépkocsi Pomázon

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi péntekre virradóra Pomáz külterületén – hívta fel a Varkapu.info figyelmét a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Baleset Solymáron – Félpályás útzár

Több olvasónk is jelezte, hogy baleset történt Solymáron, a temető magasságában csütörtök késő délután, nem sokkal 7 óra előtt. (tovább…)

Nem mindennapi baleset a pilisszántói templomban

Közel három méter mély gödörbe esett egy ember szombaton délelőtt Pilisszántón, a Kossuth Lajos utcai templomban - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Halálos vonatbaleset történt Pilisvörösváron

A Mávinform tájékoztatása szerint vasárnap hajnalban egy utasok nélkül közlekedő szerelvény Pilisvörösvár állomáson elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette. Az állomás többi vágányán a vonatközlekedés lehetséges – olvasható...

Árokba hajtott egy autó Pátyon (+KÉPEK)

Egy személygépkocsi megcsúszott, árokba csapódott, majd félig az úttestre belógva forgalmi akadályt okozott vasárnap a kora délutáni órákban Páty közelében - tájékoztatta portálunkat a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Baleset a 10-es úton, a Kopár Csárda közelében

Szeptember 29-én, csütörtök reggel baleset történt Pilisvörösvár és Piliscsaba között, a 10-es úton, a Kopár Csárda környékén. (tovább…)