Ki látta Benkó Barbi balesetét? – Szemtanúkat keres a rendőrség

18:39 | 2015 04. 22.

Kategóriák: Kék hírek, Sport

A budaörsi rendőrök várják azok jelentkezését, akik érdemi információval tudnak szolgálni Benkó Barbara pilisvörösvári hegyikerékpáros olimpikon balesetével kapcsolatban. 

A budaörsi rendőrök várják azok jelentkezését, akik érdemi információval tudnak szolgálni Benkó Barbara pilisvörösvári hegyikerékpáros olimpikon balesetével kapcsolatban. 
 
Április 16-án, csütörtökön Piliscsabán a 10-es úton sodorta el egy autós Benkó Barbarát. A budaörsi rendőrök még nem zárták le az ügyet, szemtanúkat keresnek.
 
A Budaörsi Rendőrkapitányság közleménye:
 
A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 13010/1135/2015. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
 
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi az általa vezetett személygépkocsival  közlekedett 2015. április 16-án 12 óra 55 perc körüli időben a 10-es számú főúton Pilisvörösvár irányából Piliscsaba felé, amikor a Pázmány Péter Katolikus Egyetem bejárata előtti útszakaszon felfestett gyalogos-átkelőhely előtt egy kerékpárral közlekedő nő a jármű jobb hátsó részének ütközött. A baleset következtében a kerékpáros megsérült. A gépkocsi vezetője a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. 
 
A tényállás teljes körű feltárása érdekében a rendőrség várja azok jelentkezését, akik a balesetet látták vagy arról érdemi információval rendelkeznek! Jelentkezni személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon vagy telefonon keresztül a 06-23/505-400-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111″Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén lehet.
 
(Budaörsi Rk.; Varkapu.info)
 
 
Címkék: , , , , , , , , ,