Miért ne tegyem ki az erdőszélre a zöldhulladékot?

Sokan úgy gondolják, hogy a zöldhulladéktól megszabadulhatnak az erdő-mező szélén, hiszen azok úgyis csak növényi maradványok, lebomlik, komposztálódik, nem okozhat bajt. Holott ez egyáltalán nem így van! A kerti zöldhulladék...

Átadták a kibővített piliscsabai szennyvíztisztító-telepet

Átadták a kibővített kapacitású piliscsabai szennyvíztisztító telepet, amely már az egész település szennyvízmennyiségét fogadni tudja. (tovább…)

Kétcsoportos bölcsőde épül Pilisjászfalun

Új, tizenhat gyerek befogadására alkalmas bölcsőde épül a Pest vármegyei Pilisjászfalun - tájékoztat az önkormányzat. (tovább…)

„Meg kell tudni szólítani a fiatalokat” – Fákat ültettek Zsámbékon

Zsámbékon folyatódott a településfásítási program. (tovább…)

A zöldhulladék-égetés veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem

A zöldhulladék-égetés veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem azt követően, hogy márciusban országszerte már 543 szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat - tájékoztat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). (tovább…)

Új bölcsődei csoport épül – Elkezdődött a bővítés Piliscséven

Új csoportszobával bővítik a piliscsévi bölcsődét 140 millió forintos, vissza nem térítendő uniós támogatásból - közölte az önkormányzat. (tovább…)

Szamos szaloncukrot kapnak a vörösvári rászorulók

A pilisvörösvári székhelyű Szamos Marcipán Kft. összesen 300 kg szaloncukrot ajánlott fel a városnak – hívja fel a figyelmet az önkormányzat. A szaloncukrok egyrészt a karácsonyi élelmiszergyűjtés adományai közé kerülve...

Visszakapta Pilisvörösvár a Sberbankban ragadt pénzének több mint 80 százalékát

Remek hírt osztott meg a városvezetés a lakossággal Pilisvörösvár közösségi-oldalán. A videós beszámoló szerint a település visszakapta a Sberbankba ragadt pénz több mint 80%-át, azaz közel 1,2 milliárd forintot. (tovább…)

Új fideszes képviselő Vörösváron

Pilisvörösvár Képviselő-testületében új fideszes képviselő foglalta el a helyét, miután dr. Manhercz József Dávid szeptember 30-i hatállyal lemondott mandátumáról - hívja fel a figyelmet Pilisvörösvár Önkormányzata. (tovább…)

Folytatódik az átmeneti gazdálkodás Pilisvörösváron

Ahogy arról korábban írtunk, március elején végelszámolás indult a magyar Sberbanknál, mely többek között Pilisvörösvár Önkormányzatát is érintette. A kormány 73 milliós támogatást adott a településnek a bérfizetésekre, azonban közel...