Napok óta nem hallottak a piliscsabai néniről, vörösvári rendőr segített

Csákánnyal feszítette fel a zárt ajtót az a pilisvörösvári rendőr, aki egy napok óta nem látott idős asszonyt mentett meg - írja a police.hu. (tovább…)

Öngyilkos akart lenni, a pilisvörösvári rendőrök mentették meg

A pilisvörösvári járőrök siettek egy bejelentésre amikor jelzést kaptak, egy helybéli férfi véget akar vetni az életének - írja a police.hu. (tovább…)

Pilisvörösvári drogériából loptak – Felismeri?

A pilisvörösvári rendőrök a lakosság segítségét kérik. (tovább…)

Trélerrel vitette el a lopott autókat Esztergomban

A lopás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki ugyanazon a napon két gépkocsit lopott úgy, hogy azokat fuvarossal szállíttatta el....

Lopást lopás követett Pomázon

Elfogták, kihallgatták, kiengedték, elfogták, kihallgatták, kiengedték – ez volt a forgatókönyv egészen a múlt hétvégéig. Akkor azonban a bíróság letartóztatta azt az 53 éves helyi férfit, aki többeknek okozott lopásaival...

Pilisjászfalun akarták megállítani, Dorogon karambolozott

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett az a férfi, aki személyi sérüléses balesetet okozott hétfő este Dorogon - írja a police.hu. (tovább…)

Csomagtartóban bujkált, a pilisvörösvári járőrök észrevették

A pilisvörösvári járőröket próbálta átverni egy csomagtartóban utazó férfi, „Gyuláról” kiderítették, hogy Gábor és körözik. (tovább…)

Szórakozóhelyeket ellenőriztek hétvégén az esztergomi és a dorogi rendőrök

Az esztergomi és a dorogi rendőrök 146 főt igazoltattak, ezen kívül lopott motorkerékpárt találtak, ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek és körözött személyeket is fogtak - írja a police.hu. (tovább…)

Javaslatot vár az ORFK az idei sebességmérési akció helyszíneire

A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési helyekre, ahol az egész Európát érintő kampányhoz kapcsolódva 2022. március 24-től egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét. (tovább…)

Ittas vezetőket büntettek Pest megyében

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság mind a 13 rendőrkapitánysága részt vett abban a március 4-i reggeli akcióban, amelyet az ittas vezetés visszaszorítása érdekében rendeltek el. (tovább…)