Egy hét alatt három autót tört fel a pomázi férfi

18:16 | 2022 02. 13.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

Egy hét és három újabb gépkocsi feltörése után megint elfogták a rendőrök azt a 32 éves pomázi férfit, aki korábban letette a nagyesküt, hogy soha többet nem csinál hasonlót. A bíróság most letartóztatta.

Korábbi bűnös ténykedéseiről a rendőrség már hírt adott, akkor ígéretet tett kihallgatójának, nem fog többé olyat csinálni. A rendőrök öt gépkocsi feltörése és egy betörés miatt tettek fel neki kérdéseket, miután 2022. január 24-én menekülés közben elfogták. Vallomásában egy nő miatt félresiklott életéről beszélt. Legutóbbi, a 2022. február 9-i elfogását követő kihallgatáson már nem volt annyira beszédes, megtagadta a vallomástételt.

Ettől függetlenül a szentendrei nyomozók három újabb lopással gyanúsították meg. Egy kocsiból kabátot, egy másikból két láncfűrészt, a harmadik helyszínen feltölt gépkocsiból napszemüveget és bicskát vitt el. A lopási kár 360 ezer forintra rúg, a rongálásokkal közel ugyanekkora összegű kárt okozott.

Jegyzőkönyvön kívül alkudozni próbált a rendőrökkel, mondván, ha nem veszik őrizetbe, minden lopott holmit visszaad, és végérvényesen felhagy a lopásokkal. Alkupozíció híján őrizetbe került, a bíróság pedig azóta letartóztatta.

A 32 éves, állandó munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkező férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály folytatja le.

(police.hu)

Címkék: ,