Fellépnek a falopások ellen – Solymáron és Pilisvörösváron ellenőriztek

14:53 | 2023 01. 16.

Kategóriák: Al kiemelt, Erdő-mező, Kék hírek

Akciót tartottak az egyenruhások január 16-án, reggel Solymáron és Pilisvörösváron – hívja fel a figyelmet a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A kirajzás célja elsősorban a falopások, illegális fakitermelések megelőzése, megakadályozása volt, de értelemszerűen egyéb szabályszegések mellett sem mentek el.

A helyi rendőrök 15 sofőrrel szemben állapítottak meg kisebb fokú közlekedési szabálysértést, melyet minden esetben helyszíni bírsággal szankcionáltak. Két sofőr közigazgatási bírságot kapott, mivel nem használták a biztonsági övet

– írja a police.hu.

A rendőrség közleménye szerint a Pilisvörösvári Rendőrőrs munkatársai a jövőben is rendszeresen szerveznek majd hasonló ellenőrzéseket.

Óvakodjunk a csalóktól!

A rendőrség továbbá felhívja a figyelmet, hogy bizonytalan eredetű faanyagot ne vásároljanak! Ha gyanús tüzelőt árusító teherautót látnak, gyanús emberek ajánlanak „rendkívül kedvező” áron tűzifát, hívják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, vagy tegyenek bejelentést a 112 központi segélyhívón!

Címkék: , , ,