Helyi összefogás: segítséget kérnek a solymári polgárőrök és tűzoltók

08:48 | 2020 09. 04.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

Mindig számíthatunk a solymári polgárőrökre és tűzoltokra, legyen szó közlekedési balesetről, elárasztott pincéről, tűzesetről, és még sorolhatnánk. Ezúttal azonban az egyesületnek van szüksége segítségre, méghozzá egy hőkamerával felszerelt drón beszerzésének kapcsán. A helyi önkéntesek számtalan alkalommal segítettek már eltűnt hozzátartozó felkutatásában a térségben: a repülő eszköz megvásárlásával a kutatási folyamat egyszerűbb és gyorsabb lehetne. Ön tud segíteni?

A Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület közleménye:

Segítsen, hogy segíthessünk!

Az elmúlt időszakban polgárőreink többször is segítséget nyújtottak Solymáron és a környező településeken eltűnt személyek felkutatásában. Tagjaink most az ön segítségét kérik abban, hogy több embertársunk ne tapasztalhassa meg azt, hogy milyen, amikor az eltűnést követő pár órán belül még mindig nincs hír a hozzátartozójáról.

Egyesületünk egy olyan eszköz beszerzését szeretné megvalósítani, mellyel sötétben is hatékonyan tud átvizsgálni a levegőből nagyobb területet. Az eszköz egy olyan, pilóta nélküli repülő eszköz (más néven drón) mely hőkamerával illetve nagy teljesítményű reflektorral és hangszóróval rendelkezik. A rendelkezésre álló ajánlat szerint megközelítőleg 1 millió forintra van szükségünk, mivel a drón speciális, ipari felhasználású, erre a célra ajánlott eszköz. Ennek beszerzését egyesületünk most az ön támogatásával tudná megvalósítani.

Kérjük, támogassa egyesületünket, hogy önkénteseink szabadidejükben hatékonyabban tudjanak segíteni az ilyen és ehhez hasonló kilátástalan helyzetben.

Non-profit egyesületünk a támogatást egy erre fenntartott alszámlára várja:
Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület
Bankszámlaszám: 65700062-10139619
A közleményben kérjük, tüntesse fel: “drón”.

Köszönjük támogatását!

 

Címkék: , , , , , , , ,