Összefogással sikerült megmenteni a pilisszántói férfit

08:49 | 2021 05. 10.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

Egy pilisszántói férfi életét mentette meg rendőrök, mentők és civilek gyors, hatékony együttműködése – tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu értesülése szerint egy rosszul lett idős férfihez kértek rendőri segítséget 2021. május 6-án délelőtt. A kiérkező járőrök és a mentők az udvaron lévő három házőrző miatt nem tudták megközelíteni a bajba került nyugdíjast.

A pilisszántói körzeti megbízott telefonon kérte az Ürömi Állatotthon közreműködését, a települések közti távolság és az erős forgalom azonban nem szokványos közlekedést igényelt – a késlekedés végzetes is lehetett volna. A solymári körzeti megbízott csatlakozott be a mentőakcióba, aki szolgálati autójába ültette az állatotthon képviselőit és villámgyorsan a helyszínre vitte őket.

Míg az állatotthon munkatársai a kutyákat speciális eszközzel visszatartották, a mentők biztonságban megkezdhették az idős férfi ellátását. Az aggodalom nem volt alaptalan, a ház lakója agyvérzést kaphatott, mozgásképtelenné vált, további ellátására kórházba vitték.

 

Címkék: , , ,