Papik András lehet az új körzeti megbízott Pilisszentivánon

19:01 | 2017 10. 24.

Kategóriák: Kék hírek

Rendkívüli képviselő-testületi ülésen mutatták be a rendőrség helyi vezetői kedden reggel a Pilisszentivánra javasolt új körzeti megbízottat, aki előreláthatólag november 1-jétől állhat szolgálatba a községben – írja  a Szentiváni Újság.

Papik András főtörzsőrmester az eddigi körzeti megbízottat, Buna Zoltán főtörzszászlóst válthatja, aki személyes okokból, saját kérésére távozik posztjáról. A körzeti megbízotti poszt várományosát sokan ismerhetik már a helyiek közül, mert 2011 óta szolgál a Pilisvörösvári Rendőrőrsön, a város egyik körzeti megbízottjaként, és járőrszolgálatban, illetve nagyobb rendezvények biztosítása kapcsán is nagyon sokszor vigyázta már településünk közbiztonságát is.

Az új körzeti megbízott a szolgálatba állásától kezdődően ugyanazon a szolgálati telefonszámon (20/489-6705) lesz elérhető, mint elődje. A rendőrség illetékesei ugyanakkor azt kérték, hogy aki a körzeti megbízott szolgálati idején kívül kíván rendőrségi bejelentést tenni vagy rendőri segítséget kérni, az ezután is a 112-es segélyhívó számot tárcsázza!

(Szentiváni Újság)

Címkék: , , , , , ,