Varkapu.info Médiaajánlat – Regionális hirdetési lehetőség Pilisvörösvár térségében

 
 Az eddiginél több térségi vásárlót, ezáltal pedig nagyobb bevételt szeretnél?
Akkor a Varkapu.info a legjobb választás!
 
Amennyiben helyi vállalkozásként hatékony, ár-érték arányban kedvező módszerrel szeretnéd megismertetni magadat vagy termékeidet a környéken élőkkel, válaszd a Varkapu.info regionális hírportált!
 
Hirdesd magadat állandóan bannerek segítségével!
 
Amennyiben szeretnéd, hogy naponta akár több ezren, havi szinten pedig több tízezren lássák cégedet, vállalkozásodat a térség legnézettebb hírportálján, akkor helyezz el bannerhirdetést oldalunkon. Ennek segítségével folyamatosan és hatékonyan ismertebbé tudod tenni magadat vagy termékedet, szolgáltatásodat.
 
Évek óta partnerünk többek között a pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő, amely éves szinte több ezres nagyságrendben könyvelhet el látogatót – ezáltal vásárlót – honlapunk felületéről. De szezonálisan ugyancsak régi ügyfelünk az Autó Szentiván, ahol szintén érezhető a Varkapu.info hatékonysága a téli- és nyári gumik cseréje idején. Minden évben banner formájában éri el a helyi lakosokat honlapunkon keresztül a solymári MagNet Bank is, sőt, a Liegl&Dachser is minket választott.
 
Tartozz te is partnereink közé, és mutasd meg magad térségben élőknek!
 
Érj el még több helyi vásárlót, ha akciód, új terméked van!
 
Minden évben több tucat PR-cikk megjelenést könyvelhetünk el honlapunkon. Ez egy kifejezetten eredményes módszer, ha vállalkozásodat vagy egy új termékedet, szolgáltatásodat szeretnéd bemutatni a helyi embereknek. Egy szezonális akcióra, esetleg egy különleges kedvezményre szeretnéd felhívni a vásárlóid figyelmét? Akkor állíts össze egy rövid szöveget, küldd el nekünk, és mi eljuttatjuk az információt a helyi lakosok egy jelentős részéhez.
 
Ha nem tudod, hogyan álljon össze a PR-cikked, akkor se ijedj meg. Csak ezért ne mondj le egy hatékony hirdetési módszerről. Segítünk! Keress bennünket, és szívesen adunk tippeket, tanácsokat, hogy hogyan lehet ütős PR-cikket készíteni.
 
 
Azt se felejtsd el, hogy egy jól, profin megírt PR-cikk erősítheti honlapodat a Google-ben, sőt, a Varkapu.info felületén megjelent anyag is könnyebben előkerül egy keresés során, akár évekkel később is. Bár a PR-cikk esetében is a folyamatosságot javasoljuk, akár évi 1-2 szöveges hirdetéssel is elérheted, hogy évekkel később is megtaláljanak a vevőid – persze csökkentett hatékonysággal.
Tanácsadásunk hirdetőinknek ingyenes, a profi PR-cikk elkészítését azonban egyedi árajánlat alapján vállaljuk!
 
Mutasd meg, hogy miért téged válasszanak!
 
Helyi vállalkozásként az egyik legjobb marketingfegyvered a vásárlóid pozitív tapasztalata. A jó híred szájról-szájra könnyen terjed. De mi lenne, ha erre még rá is tudnál erősíteni? A Varkapu.info segítségével ezt is megteheted. Képzeld el, hogy egy elégedett vásárlód egy cikkben mondja el, hogy miért választott téged, miben változtatta meg terméked, szolgáltatásod az életét. A cikket elkészítjük, amit elhelyezünk honlapunkra. Ezáltal a térségben élők megismerik előnyeidet.
 
Médiafüggetlen írott szövegre van szükséged? Abban is segítünk!
 
Természetesen vállalunk cégbemutató interjúk, termékbemutatók, honlapszövegek készítését is, amelyhez nem feltétlenül kell megvásárolni a Varkapu.info reklámfelületeit. Médiafüggetlen cikkek, marketingszövegek összeállítására is várjuk megrendelésedet. Akkor is hívj bennünket, ha Facebook posztokat szeretnék készíttetni velünk saját oldaladra.
 
Egyre fontosabb a videós tartalom
 
Az internetezők esetében egyre nagyobb szerepet kapnak a videós tartalmak. A Youtube és a Facebook is egyre népszerűbbé teszi ezt a megjelenési formát, amely az utóbbi időkben komoly erőre kapott, és sok új lehetőség között válogathatunk. Ilyen például az egy éve használható marketing csodafegyver, a Facebook Live. De már annak is óriási marketing ereje lehet, ha egy szimpla felvett, megvágott videó segítségével mutatod be termékedet, szolgáltatásodat. Mutasd be például egy Facebook videóban, hogyan működik az az eszköz, amit a vevőidnek ajánlasz.  Légy kreatív!
 
Nem tudod, hogyan csináld? Profi videós tartalmat szeretnél? Ha erre vágysz, keress bennünket!
 
Hosszútávú, megtervezett reklámokkal hatékonyabb a vevőszerzés
 
Ha eddig eljutottál az olvasásban, talán már körvonalazódott benned, hogy milyen hirdetéseket rendelnél meg szívesen a Varkapu.info csapatától. Akár meggyőztünk viszont, akár nem, egy fontos dologra felhívjuk a figyelmedet. Ez pedig a rendszeresség, a tervezett megjelenés.
 
Ha csak tervezés nélkül, véletlenszerűen hirdetsz bármilyen felületen, nem aknázod ki teljes mértékben a lehetőségeket. Egy ügyfelünk egyszer azt mondta, hogy “ha már pénzt költök a marketingre, a hirdetésekre, akkor az legyen hosszútávú, jól megtervezett dolog”. Ezt soha ne veszítsd szem elől. Vannak helyzetek, amikor egy-egy hirdetés is hasznot hoz, ilyen volt például az egyik ügyfelünk szedd magad alma akciója, amely komoly sikereket ért el a Varkapu.info oldalán, pedig csak egyetlen PR-cikkről volt szó. Egy néhány hétig tartó nagy akció esetében is könnyedén lehet növelni az elérést nem kampányszerű megjelenéssel. Amennyiben viszont termékedet vagy szolgáltatásodat egész évben szeretnéd hatékonyan értékesíteni, gondolkozz hosszútávon, tervezett megjelenésekkel. Természetesen ebben is szívesen segítünk!
 
Érvek, amiért nem akarsz a Varkapu.info oldalon hirdetni
 
Természetesen ilyen is van, találkoztunk már néhány érvvel, hogy miért nem vásárolnak tőlünk helyi cégek hirdetési felületet. Ezek az alábbiak:
 
– Én hirdetek a Facebookon, jó a célzás, működik a remarketing, hatékony, ezért elég nekem
A Facebook hirdetési felületeivel nehéz versenyezni, hiszen tényleg hatékony, jó beállításokkal komoly bevételre lehet szert tenni.
De mi van azokkal, akik nem, vagy csak ritkán használják a közösségi médiát. Ugyan ők vannak kisebbségben, de számuk nem elhanyagolható az internetezők körében.
Ugyanakkor még ennél is fontosabb, hogy bár a Facebook is jól szűr földrajzi helyekre, a Varkapu.info kizárólagos helyi tartalma miatt biztosan a célközönségedhez, a helyi emberekhez jutsz el. Ha nálunk hirdetsz, a helyi vásárlóidnak hirdetsz!
 
– Nagyon drága a hirdetés
Mihez képest? Egyrészt, ha hosszútávú kampányban gondolkodsz, csomagban kapod meg a hirdetéseinket, ami kedvezményes árat jelent. De ettől függetlenül is érdemes átgondolni, hogy tényleg drága-e havonta, megjelenésenként néhány tízezer forint, ha azzal célirányosan, garantáltan eléred a helyi vásárlóidat? Az árérzékenység ma mindenhol megfigyelhető, ám te is úgy ajánlod termékeidet, szolgáltatásaidat a vevőidnek, hogy tudod, azzal jól járnak, minőséget kapnak. Ezzel mi is így vagyunk! Maximálisan próbáljuk kiszolgálni hirdetőinket. Nem árulunk el nagy titkot, éves kampánnyal rendelkező ügyfeleinknek időnként bónusz cikkel, hírrel, Facebook bejegyzéssel és megosztással is szoktunk kedveskedni. Nekünk ugyanis csak akkor lesz bevételünk, ha te elégedett vagy honlapunkkal!
 
– Engem úgyis ismernek a helyi vásárlók
Helyi szinten, mint azt korábban írtuk is, a személyes ismertség a legjobb – és legolcsóbb – marketing lehetőség. Annál sem a Varkapu.info, sem a Facebook, sem pedig más reklámfelület nem tud jobbat nyújtani. Mindenhova azonban nem érnek el a szóbeli tapasztalatok, ráadásul a konkurenciánk ugyanúgy megkapja ugyanezt a “támogatást” a vevőktől. Csak a szerencsétől függ, hogy egy potenciális vásárló éppen kiről hallja a jobbat. Ha minket választasz, akkor egy újabb hatékony csatornán jelezheted, hogy te vagy a legjobb, tied a legjobb termék, te tudod a legolcsóbban vagy éppen drágábban, de a jobban megoldani a helyiek problémáit. Mi segítünk, hogy válaszolhass olvasóink igényeire!
 

Hirdessen a környék legolvasottabb hírportálján!
 

Egyedi látogatók:
30-50 000 egyedi látogató/hónap

A Varkapu.info 2010. szeptember 27-én indult útnak.

Honlapunk az alábbi településekkel napi szinten, aktívan foglalkozik, így hirdetése az érintett terület több településére is eljuthat.

Budakalász, Csobánka, Dorog, Leányvár, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Piliscsév, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Telki, Tinnye, Tök, Úny, Üröm, Zsámbék.

ÁRAINK: 

Reklámcikk (1 teljes napig címlap kiemelten helyen, Facebookon megosztva): 30 000 Ft/bejegyzés
 
Cikkírás/szövegírás: 30 000 Ft/cikk
 
Álláshirdetés bejegyzés: 15 000 Ft/bejegyzés
 
Fő banner a fejlécen: 45 000 Ft/hónap – 20 000 Ft/hét
 
Banner a fejléc alatt: 35 000 Ft/hónap – 16 000 Ft/hét
 
Banner a honlap oldalán:  30 000 Ft/hónap – 12 000 Ft/hét

A bannerhelyek árai a banner elkészítésének díját nem tartalmazzák! Azt vagy a megrendelő készíti/készítteti el a megadott paraméterek alapján, vagy annak elkészítéséről külön megegyezik a Varkapu.info tulajdonosával.

Ha a bannerhelyek bármelyikét három hónapra, vagy annál hosszabb időre kibérli, egy reklámcikket kap ajándékba!

Kiemelt programajánló: 10 000 Ft-tól (megbeszélés alapján – lehetőségek: cikk, Facebook, stb)

Kezdőlap reklám: 5 000 Ft/nap(!)

Az árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák!

Érdeklődni:
Gribek Dániel
06-20-943-02-78
gribek.szkr@gmail.com

Partnereink véleménye
 

A Varkapu.info regionális portálon mindig fontos volt és a jövőben is fontos lesz a hirdető partnerek véleménye, megelégedettsége, amely jól mutatja a reklámkampányok sikerességét is.

Autó Szentiván (Pilisszentiván): A Varkapu.info-n megjelent hirdetésünk eredményessége felülmúlta a várakozásomat! Ahogy kikerült az oldalra a bannerünk, azonnal, érezhetően megnőtt a honlapunk látogatottsága. És nem csak a látogatottság… Rengeteg az érdeklődő, nem győzöm az ajánlatokat elkészíteni és a megrendeléseket teljesíteni. A tavaszi szezonban is ott leszek!

B-Angel biztonsági szolgálat (Piliscsaba): A hirdetésünk eredményes volt, az oldalunk látogatottsága 65%-al megnőtt a hirdetést követően. Köszönjük munkájukat!

Kisbarát Családi Napközi (Pilisszántó): A Varkapu.info velem készült interjúja egy csapásra ismertté tette családi napközi szolgáltatásomat. Már másnap hívott egy jelentkező, aztán sorra a többiek. Budapesti ismerős is, aki szintén innen értesült róla, gratulált az új vállalkozáshoz. Most, majdnem egy évvel később így érkeznek néhányan: Valahol olvastam egy interjút erről a bölcsiről… Látva a portál olvasottságát, naprakészségét, azóta magam is innen tudakozódom a helyi hírekről.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!