Benkó Barbié a Merida CST Pilis Kupa!

20:24 | 2011 05. 08.

Kategóriák: Sport

Benkó Barbara, a Focus MIG versenyzője nyerte a C2-es minősítésű olimpiai-krossz futam, a Merida CST Pilis Kupa elit női versenyét Pilisvörösváron. Barbi beszámolója alább.

Benkó Barbara, a Focus MIG versenyzője nyerte a C2-es minősítésű olimpiai-krossz futam, a Merida CST Pilis Kupa elit női versenyét Pilisvörösváron. Barbi beszámolója alább.

Nem találok szavakat… Eddig is tudtam, de most ismét bebizonyítottátok, hogy a magyar szurkolónak nincs párja!:) A legeslegjobbak vagytok!  Persze ehhez hozzájöttek a vörösvári barátok, ismerősök, akik a nem túl kedves időjárás ellenére is sokan kilátogattak. Nagyon szépen köszönöm, egy öröm volt versenyezni, még akkor is, ha annyira nem voltak jók a lábaim…

A Pilis-kupa nekem mindig is a kedvenc versenyeim egyike volt, többek közt a haza pálya miatt is, amit sajnos idén sem tudtam kiélvezni, mivel a kerékpáromat „elvesztette” a DPD logisztikai csúcsközpont, így nem ért ide időben, vagyis sehogy… Gondolom ehhez a csapatnak még lesz egy-két szava, de azt mondták ezzel nem nekem kell foglalkozni. Minden esetre úgy néz ki, holnap ideér egy másik. Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy óriási köszönetet mondjak Melts Andrisnak, hogy a rendelkezésemre bocsátotta a bringáját és el tudtam indulni a versenyen! Jövök neked egyel!:) A bringa egyébként szuperül működött, szerencsére minden rendben volt. Ja, és levehetné rólam az átkot, aki rám rakta, mert szerintem az utóbbi időben már több mint eleget szívtam…

Eléggé izgultam verseny előtt, mivel tudtam, hogy sokan ki fognak látogatni és jönnek szurkolni nekem, így bizonyítani akartam nekik és valahogy így megköszönni, hogy támogatnak! Ezért különösen nagy öröm volt nyerni, pedig nem éreztem magam valami jól verseny közben.
Sokat edzettem a héten és nem igazán pihentem, de ez így volt tervezve, mert jönnek lassan a következő Világkupák. Nagyon szépen köszönöm a top segítséget Apunak, az LTV vezetőségnek:) és persze a szurkolóknak, óriásiak vagytok, nem tudom elmondani mennyire jól esett a sok szurkolás! Remélem, aki teheti kilátogat majd a közeli cseh Világkupára, vagy EB-re augusztusban, én örülnék neki!:) Gratula a PCCC-nek az ismét kiváló szervezésért! Jövő héten Bundesliga újabb forduló Saalhausen-ben, majd két Világkupa egymás után egy kis vizsgaidőszakkal, nem fogok unatkozni… És persze a szurkolásotokra ismét szükségem lesz!

A verseny teljes eredménylistája IDE KATTINTVA érhető el!

(bringahirado.hu)

Kapcsolódó cikkek:
Benkó Barbi izgul a vasárnapi meccs miatt
Benkó Barbara is rajthoz áll a Pilis Kupán

Címkék: , , ,