Lecsófőző nap Pátyon, ahol a legfinomabb lekvárt is díjazzák

Az előttünk álló hétvégén közösségformáló élményben lehet részük azoknak, akik Pátyra látogatnak, ugyanis a Hagyományok Házában lecsófőző napot tart a Szövetség a Magyarokért Páty Hagyományőrző Egyesület. (tovább…)

Idén elmaradnak a Szántói Örökség Napok

Nem is olyan régen beharangozó cikkünkben osztottuk meg Olvasóinkkal a Szántói Örökség Napok idei programkínálatát. A járványügyi helyzetre való tekintettel azonban a rendezvényt lefújták, így idén nélkülöznünk kell a hagyományos ízek...

ELMARAD – Szeptemberben ismét Szántói Örökség Napok

A hagyományokhoz híven idén szeptemberben megrendezik Pilisszántón, a térség egyik legszebb településén az Örökség napokat. (tovább…)

Borral barangoló kézműves vásár Pátyon

Augusztus elsején a pátyi pincehegyen különleges kézműves portékák közül válogathatunk, miközben a nyitott pincékben finomabbnál finomabb borokat kóstolhatunk. (tovább…)

Ki főzi a legfinomabb lecsót Pilisszántón?

Július 25-én, szombaton ismét a lecsóba csapunk! A környezettudatoság jegyében szervez Pilisszántó Önkormányzata pikniket a pincéknél (Kossuth L. u. 90), mely során a lelkes főzőcsapatok fakanalat ragadhatnak és finomabbnál finomabb...

Figyelem, műsorváltozás a vörösvári autósmoziban!

Már javában tart a jegyértékesítés a július 11-i programra, amikor is a helyiek autójukból mozizhatnak a Harcsa utca – Bányató utca találkozásánál lévő nagy parkolóban. (tovább…)

Idén elmarad a Solymári Traktor Találkozó

Solymár egyik legkedveltebb eseményét idén a koronavírus-járvány okozta bizonytalan helyzet miatt nem tudják megrendezni. (tovább…)

Idén online rendezik meg a majálist Csobánkán

Május elsején a térség településein minden évben családi programokkal, kikapcsolódási lehetőségekkel várják a helyieket. A járványügyi helyzet miatt azonban az idei tavaszi és nyári szezon másképp alakul mint ahogy megszokhattuk:...

Március közepétől ismét nyitva lesz a solymári vár

Március 14-én újra kinyit a solymári vár, így az ünnepi hétvégén már remek programot szervezhetünk a történelmi hely felkeresésével. Április végéig minden hétvégén 10 és 18 óra között látogatható majd...

Szombaton szüreti felvonulás lesz Vörösváron és Szántón

Szeptember 28-án, szombaton Pilisvörösváron és Pilisszántón is szüreti felvonulásra és mulatságra várják a helyieket. (tovább…)