Fetter Erik: túl két versenyen és egy magaslati edzőtáboron

A Coppi e Bartali kevésbé, az Alps viszont kifejezetten jól sikerült Fetter Erik számára - írja az Eurosport.  (tovább…)

Sportparkot adtak át Pilisjászfalun

Pilisjászfalun, a templomkertben építettek ki egy sportparkot, melyet már birtokba is vehetnek a mozogni vágyók. (tovább…)

Újra versenyben Fetter Erik

Fetter Erik hét hónappal súlyos balesete után visszatért a pályára, és versenykörülmények közt is tesztelte, milyen állapotban van most. Tapasztalatairól közösségi oldalán számolt be, amit változtatások nélkül közlünk. (tovább…)

Márciusban kezdődhet a dorogi stadion felújítása

Megújul a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion Dorogon - számol be a hírről a település. Pályafűtés, világítás, öntözőrendszer-kiépítés, a vízelvezetés megoldása, az irányítási pont és a labdafogó-háló kialakítása, 20 m2-es led...

“Jó érzés, hogy bíznak bennem” – Fetter Erik is indulhat a versenyen

A tervek szerint a pilisvörösvári Fetter Erik is indulhat a Giro d'Italia országúti körversenyen, miután az őt foglalkoztató EOLO-Kometa szabadkártyát kapott az olasz háromhetes viadalra. (tovább…)

A Fradi ellen lépnek pályára a dorogi focisták

A labdarúgó Magyar Kupa hétközi fordulójában a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét. (tovább…)

Téli tornán küzdenek meg a térség focicsapatai

A Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont és a Hidegkúti Sport Club ezen a télen VI. alkalommal rendezi meg nagypályás felkészülési tornáját. Rekord számú, tizennégy csapattal vágnak neki az idei Téli...

Dorogon folytatja a Szegedről távozó hátvéd

Kárász Krisztián már nem vett részt a Szeged első edzésén, mivel közös megegyezéssel felbontotta a szerződését a klubbal. (tovább…)

Kezdődik a pilisvörösvári uszoda építése

Az utolsó akadály is elhárul, megkezdődhet a várva várt tanuszoda építése Pilisvörösváron - tájékoztat Fetter Ádám polgármester. (tovább…)

Újabb magyar rekordot állított fel a szentiváni búvárlány

Emlékeztek még? 2019-ben Franciaországban rendezték meg a szabadtüdős merülés világbajnokságot, mely során minden helyi együtt izgult, hogy a pilisszentiváni Korok Fatima minél jobb eredményt érhessen el. A versenyt követően minden pilisi...