Giro d’Italia: Fetter Erik lett az időfutam legjobb magyarja

A brit Simon Yates nyerte szombaton a budapesti időfutamot, a második szakaszt a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen, amelynek összetettjében a visegrádi nyitóetapon diadalmaskodó holland Mathieu van der Poel megtartotta...

Fetter Erik: Budapesten versenyezni semmihez sem fogható

A Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny második szakaszát követően Fetter Erik kijelentette: Budapesten versenyezni semmihez sem fogható. (tovább…)

Giro d’Italia: Fetter Erik hármas bukásba keveredett

Ahogy arról beszámoltunk, a pilisvörösváriak nagy örömére helyi kerékpárosnak is drukkolhatunk a Giro d'Italia budapesti megmérettetésén. Fetter Erik sokáig a főmezőnyben tekert, majd balszerencse érte. (tovább…)

Fetter Erik: “bajnoki trikóban versenyezhetek”

Fetter Erik lesz az EOLO-Kometa magyar kerékpárosa a pénteken Budapestről rajtoló Giro d'Italia országúti körversenyen. (tovább…)

Giro d’Italia – Fetter Erik is rajthoz áll

Három magyar kerékpáros, köztük a pilisvörösvári Fetter Erik áll rajthoz a jövő pénteken Budapestről rajtoló Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen. (tovább…)

Zsámbéki siker: meghódítva a Himalája Mera Peak csúcsa

A zsámbéki Kovács József hatalmas eredményt tudhat magáénak, hiszen sikerült meghódítania a Himalája Mera Peak csúcsát. (tovább…)

Piliscsabai siker: Hegyi OB bajnok Palumby Zsombor

A felnőtt női, a felnőtt férfi, az utánpótlás női és az utánpótlás férfi korcsoportok számára kiírt Magyarország Hegyi Bajnokságát április 14-én, csütörtökön rendezték meg, a helyiek nagy örömére piliscsabai sikerrrel....

Ügyességi bringapark épül Dorogon

A város sikeresen pályázott az Országos Bringapark Programban, így Esztergom és Tát után a térség újabb településen létesül hullámoztatott kerékpáros pálya - írja a kemma.hu. (tovább…)

Fetter Erik: “a következő hetek sorsdöntőek lesznek”

Egy hónappal a Girod d’Italia magyarországi rajtja előtt Fetter Erik tűkön ülve várja a magyarországi rajtot. A 22 éves kerékpáros – aki élete első háromhetes körversenyére készülhet – az Indexnek...

Szálláshely és kerékpáros pihenőpont nyílt Dömörkapunál

Dömörkapunál egy egész évben üzemelő, 16 ember befogadására alkalmas szálláshely, egy kerékpáros pihenőpont és gyorsszerviz is várja a kirándulókat a Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program 45 millió forintos támogatásának köszönhetően...