Polgármesterek fognak össze a pilisszentiváni elágazás rendezéséért

A Pest-megye 2. számú választókerület polgármesterei múlt pénteken tanácskoztak Piliscsabán Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselővel - tájékoztat Farkas András, Piliscsaba polgármestere. (tovább…)

Három sérült a pomázi balesetben

Két gépkocsi ütközött össze Pomázon, a Szentendrei út és a Céhmester út találkozásánál - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Baleset Piliscsaba és Vörösvár között (+KÉPEK)

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze a 10-es főút 22-es kilométerszelvényénél, Pilisvörösvár és Piliscsaba között. (tovább…)

Halálos vonatgázolás a solymári téglagyárnál

"Január 17-én 0 óra 9 perckor kaptuk a riasztást sms-ben a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól, miszerint Solymáron, az ürömi és a solymári vasútállomás között, a téglagyárnál a vonat embert gázolt" -...

Rosszul indul a vasárnap – Halálos baleset és háztűz Kesztölcön

Egészen tragikusan indul a vasárnap a Komárom-Esztergom megyei Kesztölcön, reggel ugyanis a rendőröknek, tűzoltóknak és mentőknek is dolguk volt. A 117-es számú úton halálos autóbaleset történt, ami miatt még mindig...

Autók ütköztek Pilisszentivánon

Összeütközött két gépkocsi kedd délután Pilisszentivánon, a Tópart utcájában - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Fának ütközött egy autó Pátyon – Fotók a vasárnapi balesetről

Lesodródott az útról, fának ütközött egy személygépkocsi vasárnap este Pátyon, a Kossuth utcában  – tájékoztatta a Varkapu.info hírportált Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. (tovább…)

Elsodorta a gyalogost Vörösváron, majd elhajtott – Szemtanút keresnek!

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 13010/2239/2018. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. (tovább…)

Baleset a pilisszentiváni elágazásnál

Több olvasónk is jelezte, hogy szerda délután, 16 óra magasságában baleset történt a 10-es út Pilisvörösvár és Piliscsaba közötti szakaszán, a szentiváni elágazásnál. (tovább…)

Hármas karambol, három sérült a 10-es úton, a pilisszentiváni elágazásnál

Három személygépkocsi ütközött össze a 10-es főúton, Pilisszentiván közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos és a pilisszentiváni önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az elsődleges információk szerint az eset...