Pilisjászfalun akarták megállítani, Dorogon karambolozott

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett az a férfi, aki személyi sérüléses balesetet okozott hétfő este Dorogon - írja a police.hu. (tovább…)

Oldalára borult kisteherautót mentettek a pilisszentiváni tűzoltók

Nem kezdődött jól a hét Pilisszentivánon, ugyanis hétfő délután baleset történt a Fenyves utcában, mely során egy platós kisteherautó elgurult, egy másik gépjárműnek ütközött, majd a partfalra futva az oldalára...

Árokba hajtott egy autós Piliscsabán

Csütörtök reggel kaptuk a bejelentést, hogy a Garancsi úton egy gépkocsi árokba hajtott - írja közösségi oldalán a Piliscsabai Polgárőr Egyesület. (tovább…)

Tűzoltók mentették ki a roncsokból a pomázi baleset elszenvedőjét

Oldalára borult egy személygépkocsi csütörtökön délután Pomázon, a Csobogó utcában - tájékoztatta a Varkapu.info hírportált Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője. (tovább…)

Parkoló autónak hajtott Pátyon (+KÉPEK)

Parkoló autónak ütközött egy gépkocsi szombaton hajnalban Pátyon, a Tulipán utcában - tájékoztat Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. (tovább…)

Kirándulás közben, a Pilis-tető közelében lett rosszul egy kislány

Kiránduláson lett rosszul egy hat éves kislány, a rendőrök levitték a hegyről és átadták a mentősöknek - írja a police.hu. (tovább…)

Túrázót mentettek a Holdvilág-árokból

Tíz méter mély szakadékba csúszott egy túrázó vasárnap délután Pomáz külterületén, a Holdvirág-árokban - tájékoztatta portálunkat a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  (tovább…)

Esztergomi baleset: cserbenhagyót keres a rendőrség

Az esztergomi rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosítása érdekében. (tovább…)

Kisteherautó és furgon ütközött péntek hajnalban Pilisszentivánon

Pénteken hajnalban kapta a riasztást a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányításától, miszerint a Szabadság úton baleset történt. (tovább…)

Egy év alatt egy baleset a csobánkai Pistakanyarnál

Balesetből egy is sok, de a Csobánka és Pilisvörösvár közötti úton, a honvédségi leágazás utáni „Pistakanyar” környékén ez kimondottan jó eredmény – hívja fel a figyelmet Kleer László, Csobánka önkormányzati...