Oldalára borult a teherautó Pomázon – Fotók a hétfői balesetről

Teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Pomázon, a Rákóczi Ferenc utcában - tájékoztat Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. (tovább…)

Összeütközött két autó a 10-es út pilisjászfalui szakaszán

Frontálisan egymásba rohant két személygépkocsi a 10-es főúton, Pilisjászfalu határában - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Motoros és autó ütközött össze Pilisvörösváron – Útzár

Egy motorkerékpár és egy személyautó karambolozott Pilisvörösváron, a Budai út és a Bányató utca kereszteződése közelében - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Hármas karambol Csobánkánál

Összeütközött három személyautó Csobánka közelében, a Pomázra vezető úton pénteken - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Motoros balesethez riasztották a tűzoltókat kedden

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze kedden délután Budakeszi és Telki között. A felborult motorból szivárgott az üzemanyag és forgalmi akadályt okozott - tájékoztatta portálunkat Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi...

Balesettel kezdődött a hét a 10-es úton

Hétfőn reggel negyed 5-kor baleset történt Pilisjászfalun, a 10-es úton, a kőbánya bejárata előtt - tájékoztat a Pilisjászfalui Polgárőrség. (tovább…)

Gyerek zuhant le a solymári Szél-hegynél

Egy hét éves gyermek esett egy szakadékba Solymáron - tájékoztatnak a helyi tűzoltók. (tovább…)

Vezessünk fokozott figyelemmel, üzekednek az őzek!

Az európai őz hazánk legnagyobb egyedszámú és legelterjedtebb nagyvadfaja. Párzása július második felétől augusztus közepéig tart. Ilyenkor az állatok aktívabbak, többet mozognak nappal is, és gyakran keresztezik a közutakat. Figyelmesen...

Baleset Pilisvörösvár határában

Több olvasónk is jelezte, hogy a 10-es út pilisvörösvári szakaszán, a Liegl & Dachser melletti körforgalomtól nem messze baleset történt kedd délután.  (tovább…)

Oldalára borult egy traktor Csobánkán

Kerítésnek hajtott, majd az oldalára borult egy traktor Csobánkán, a Vörösvári úton - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)