Ketten megsérültek egy solymári balesetben – Félpályás útlezárás a Terstyánszky utcában

Összeütközött két személygépkocsi Solymáron, a Terstyánszky Ödön utcában. Az első hírek szerint ketten megsérültek a balesetben, őket a mentők ápolják. (tovább…)

Frontális baleset történt Pilisvörösvár és Csobánka között

Vasárnap délután frontális baleset történt Pilisvörösvár és Csobánka között a Pista kanyarnál. A helyszínen többek között a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai dolgoznak, méghozzá félpályás útzár mellett. (tovább…)

Baleset: árokba hajtott, majd egy ház falának ütközött Solymáron

Lesodródott az úttestről, az út menti árokba csapódott, majd egy családi ház falának ütközött és felborult egy személyautó csütörtök délután Solymáron, a Vasút utcában - tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Két autó ütközött Pilisszentivánon

Két személygépkocsi karambolozott Pilisszentivánon, a Tópart utca és a Tölgyfa utca kereszteződése közelében. Az egyik autó a tetejére borult. A helyszínre a fővárosi hivatásos és a pilisszentiváni önkéntes tűzoltókat riasztották,...

Barlangba szorult egy ember Pilisborosjenő és Üröm között

A Papp Ferenc-barlangba szorult három-négy méter mélyen egy ember Üröm és Pilisborosjenő határában - közölte a Varkapu.info portállal a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szombat éjszaka. A fővárosi hivatásos tűzoltók, a...

A solymári és a pilisjászfalui önkéntesek közösen segítettek a balesetben (+KÉPEK)

Ahogy arról a Varkapu.info tájékoztatta olvasóit, csütörtök délután, 17 óra körül hármas karambol történt Solymáron, a Mátyás király utcában. A helyszínre a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület tagjai érkeztek először, majd...

Hármas karambol Solymáron

Összeütközött három személyautó csütörtök délután 17 óra előtt a solymári Mátyás király utcában - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Gyermek is megsérült a pilisszentiváni balesetben – Fotók a keddi esetről

Ahogy arról olvasóinkat tájékoztattuk, kedd délelőtt három személygépkocsi ütközött össze Pilisszentivánon, a Szabadság út és a Dózsa köz kereszteződése közelében. A balesethez a pilisszentiváni önkéntes tűzoltókat riasztották, akik dokumentálták a helyszínen történteket. ...

Hármas karambol Pilisszentivánon – Félpályán halad a forgalom

Összeütközött három személygépkocsi Pilisszentivánon, a Szabadság út és a Dózsa köz kereszteződése közelében kedd reggel, fél 9 körül - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Polgármesterek fognak össze a pilisszentiváni elágazás rendezéséért

A Pest-megye 2. számú választókerület polgármesterei múlt pénteken tanácskoztak Piliscsabán Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselővel - tájékoztat Farkas András, Piliscsaba polgármestere. (tovább…)