Szabadságliget és Klotildliget közvetlen kapcsolatot kap a Nyugatihoz

,,Számos visszajelzést kaptunk az esztergomi vasútvonalon, hogy még fejlesszünk tovább a menetrenden. Ezt most meglépjük" - tájékoztatja a lakosságot Vitézy Dávid. (tovább…)

Szombaton nyílik meg a Nyugatiban a vágányok alatti aluljáró

A Nyugati pályaudvar tetőfelújításához kapcsolódóan, a Márványcsarnok padlóburkolatának felújítása miatt, a szerkezeti rész kellő szilárdságának elérése érdekében október 7-én éjfélig tart a vasúti vágányok alatt átvezető aluljáró lezárása. A 13-17....

Ideiglenesen lezárták a Nyugatiban a vágányok alatti aluljárót

A Nyugati pályaudvar tetőfelújításához kapcsolódóan, a Márványcsarnok padlóburkolatának felújítása miatt 2022. szeptember 14-étől szeptember 30-án éjfélig lezárják a vasúti vágányok alatt átvezető aluljárót. Emiatt a 13-17. vágányokhoz az utascsarnokon keresztül...

Pótlóbuszok járnak az esztergomi vonal egyes szakaszain szeptember elején

A Budapest-Esztergom vasútvonalon az első két szeptemberi hétvégén pályakarbantartást (vágányszabályozást, ágyazatrostálást) végeznek - tájékoztat a MÁV. (tovább…)

Így alakul az augusztus 20-ai menetrend a MÁV-nál és a Volánbusznál

Augusztus 20-a szombatra esik, ezért idén nem érinti változás az ünnepi hétvégi vonatok közlekedési rendjét. Jelentősen megnövekedhet azonban az utasforgalom, főként Budapestre utazhatnak sokan az ünnepi rendezvényekre, a Szent Jobb...

Már bicikli és kutya szállításához is vásárolható bérlet a MÁV appban

A MÁV applikációban már a MÁV-START vonatjárataira a kerékpár- illetve élőállatbérletek is kényelmesen megvásárolhatók. (tovább…)

Júliustól csak az érvényes igazolványokat fogadják el a MÁV-Volán-csoport járatain

A járványügyi veszélyhelyzet május végével megszűnt, a kormány döntésének értelmében a korábban lejárt okmányokat még június 30-ig lehet a bérletvásárláshoz, az online vásárolt jegyekkel illetve a kedvezményes utazáshoz használni. Július...

A MÁV-Volán-csoport járatain június 8-ig érvényesek a májusi bérletek

Megszűnik a járványügyi védekezésben résztvevők díjmentessége és a lejárt diákigazolványok érvényessége – tájékoztat a MÁV Zrt.   (tovább…)

Hol keressem a vonaton vagy a buszon felejtett tárgyaimat?

Május 2-ától közös adatbázisba kerülnek a MÁV-Volán-csoport vonatain és autóbuszain elhagyott tárgyak, amelyek tulajdonosai az éjjel-nappal elérhető MÁVDIREKT-nél érdeklődhetnek. (tovább…)

Nem működik a SimplePay a MÁV-alkalmazásban és az Elvirán

Az OTP bank tájékoztatása szerint a Simplepay fizetési rendszer nem működik a MÁV alkalmazásban és az internetes jegyértékesítési csatornákon (ELVIRA).  (tovább…)