Szeptember első hetében karbantartás miatt módosul a menetrend az esztergomi vonalon

2023. szeptember 4-5-től szeptember 7-8-ig éjszakánként Rákosrendező állomáson végzett felsővezeték-karbantartási munkák miatt a Budapest—Esztergom vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. (tovább…)

Folytatódnak a munkálatok a Nyugatinál

Megkezdődik a Nyugati pályaudvar keresztaluljárójának felújítása és a hozzá tartozó peronlift cseréje - tudatta a MÁV Zrt. (tovább…)

Kimaradó járat az esztergomi vonalon

Péntek délelőtt a Rákosról 8:35-kor Pilisvörösvárra induló S76-os vonat (3242) késése miatt csak Óbudáig közlekedik, ezért a Pilisvörösvárról 9:22-kor Rákosra induló S76-os vonat (3237) csak Óbudától közlekedik – hívja fel...

Módosul a menetrend az esztergomi vonalon

Rákosrendező állomáson június 21-től július 2-ig pályakarbantartási munkákat végeznek, emiatt a Budapest—Esztergom vonalon a vonatok módosított menetrend szerint, egyes vonatok rövidített útvonalon közlekednek – tájékoztat a MÁV. (tovább…)

Júniusban karbantartás miatt változik a menetrend az esztergomi vonalon

Június közepétől a Budapest-Esztergom vasútvonalon egyes járatok módosított menetrend szerint közlekednek. (tovább…)

Késésekre kell számítani az esztergomi vonalon

Dorognál meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt 20-40 perccel is nőhet a menetidő a Budapest-Esztergom vonalon – tájékoztatja az utasokat a MÁV. (tovább…)

Pótlóbuszok fognak járni Pilisvörösvár és Esztergom között

Május harmadik hétvégéjén pályakarbantartási munkák miatt korlátozások várhatók az esztergomi vasútvonalon – tájékoztat a MÁV. (tovább…)

Már megvásárolható a vármegye- és országbérlet a MÁV-applikációban

A mobileszközökre letölthető MÁV-applikációban megkezdődött a május 1-jétől használható vármegye- és országbérlet elővételi értékesítése - tudatta a MÁV-Volán csoport. (tovább…)

Közlekedés egyszerűbben? Érkezik a vármegyebérlet!

Az új bérletek a korábbiaknál is egyszerűbb megoldást kínálnak, hiszen a napi ingázáshoz és a hétvégi kirándulásokhoz mostantól elegendő egyetlen közös (busz+vonat) bérletet váltani. Az új vármegyebérlettel korlátlanul utazhatunk a...

Módosított menetrend, pótlóbuszok – Változások az esztergomi vonalon

Az április 14-i hétvégén módosított menetrendre és pótlóbuszokra kell számítania az esztergomi vonalon közlekedőknek – hívja fel a figyelmet a MÁV. (tovább…)