Szereted a kutyákat? Az Ürömi Állatotthon rád vár!

Van heti három nap szabadidőd? Szeretnél menhelyi kutyáknak segíteni? Szeretnél egy remek közösség tagja lenni? Szereted a hálás kutyatekinteteket, a simiért bújó okos buksikat? (tovább…)

Idén is kutyaszépségversenyt rendeznek a Vörösvári Napokon

A Szebb Környezetünkért Egyesület a hagyományokhoz híven a Vörösvári Napok idején kutyaszépségversenyt rendez a Kacsa-tónál. (tovább…)

Mit szabad és mit nem a Pilisi Parkerdőben?

Az erdők megőrzése, és az erdőben kikapcsolódást keresők nyugalma érdekében az erdőjárás során szükséges bizonyos szabályok ismerete és betartása. A Pilisi Parkerdő Zrt. összefoglalta a vonatkozó jogszabályok alapvető írott rendelkezéseit,...

Ivartalanítási támogatás a térségben is

A kistelepülések kutyapopulációjának „mederben tartása” és a nem kívánt szaporulat megelőzése érdekében indított ivartalanítási programot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). (tovább…)

Kutyasétáltatás az erdőben? Ezeket tartsd szem előtt!

Az erdőgazdálkodók célkitűzései közé tartozik a felelős kutyatartás erdei szabályainak és normáinak terjesztése, megismertetése. E célkitűzés jegyében a Pilisi Parkerdő Zrt. kutyatartókkal, civil- és szakmai szervezetekkel közösen kilenc, a kutyasétáltatással...

Szereted az állatokat? Légy önkéntes az Ürömi Állatotthonnál!

Szeretnél menhelyi kutyáknak segíteni? Most itt lehetőség! Az Ürömi Állatotthon összetartó csapata újabb tagokkal szeretne bővülni, hiszen a kis és nagy kedvencek ellátása rengeteg feladattal jár. (tovább…)

Időpontkérés online? Igen, mostantól a Ligeti Állatorvosi Rendelőben!

A Ligeti Állatorvosi Rendelőben 2021. január 1-től lehetőség van online időpontfoglalásra, melyet a nap bármely szakában, hétvégén és ünnepnap is megtehet. (tovább…)

Ünnepi nyitvatartás a Ligeti Állatorvosi Rendelőben

A Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelő orvosai egész évben ellátták a kis és nagy kedvenceinket, legyen szó oltásokról vagy épp műtétekről. (tovább…)

Ingyenes fogászati vizsgálat a Ligeti Állatorvosi Rendelőben

A Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelőben augusztus 17-től szeptember 15-ig (vagy amíg a DentaStix® készlet tart) a Pedigree fogászati hónap keretén belül minden kutyának ingyenesen megvizsgálják a fogazatát, és 1 darab...

Szombattól ismét lehet sétáltatni az Ürömi Menhelyen

Június 20-án, szombaton újra tárt kapukkal várja a mentett kutyák után érdeklődőket az Ürömi Menhely. Ettől a naptól végre ismét el lehet vinni a kis és nagy védenceket sétáltatni a...