Nyolc gázpalackot hoztak ki az égő műhelyből Pilisszántón

Mintegy harminc négyzetméteren volt tűz egy műhelyként használt épületben Pilisszántón szerdán kora este, a Hősök terén - tájákoztat a katasztófavédelem. (tovább…)

Kiégett egy autó Pilisvörösváron

Kedd reggel érkezett a bejelentés a pilisvörösvári önkéntes tűzoltókhoz, miszerint a Széchényi utcában lángol egy autó. "Kiérkezésünkkor a gépjármű már teljes terjedelmében égett, azonban egy gyorsbeavatkozó segítségével megfékeztük a lángokat"...

Így borult fejre egy kisteherautó Pomáz közelében

Felborult egy kisteherautó csütörtökön délben az 1111-es út 9-es kilométerénél, Pomáz közelében - tájékoztatta portálunkat a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Közel 3 milliós pénzbeli támogatáshoz jutottak a pomázi tűzoltók

Ötvennégy önkormányzati tűzoltóság kap összesen 132 millió 700 ezer forint támogatást eszközfejlesztésre; köztük a pomázi tűzoltók is - írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. (tovább…)

Új autóval gyarapodott a pilisvörösvári tűzoltó egyesület

Új járművel, egy Mercedes-Benz TLF 16/25 típusú gépjármű-fecskendővel gazdagodott a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület - tudatta a helyiekkel Fogarasy Attila.  (tovább…)

Így mentették ki az árokba borult autó utasait Solymáron (+KÉPEK)

Ahogy arról tájékoztattuk olvasóinkat, a hosszú hétvégén árokba borult egy autó Solymáron, Szélhegy vasútállomásnál. (tovább…)

Így táncolnak a pilisborosjenői tűzoltók a Kevély lábánál (+VIDEÓ)

Milyen gondolatok jutnak eszünkbe először a helyi önkéntes tűzoltókról? Például az, hogy mindig számíthatunk rájuk, vagy hogy komoly munkájukhoz felelősségteljesség, megbízhatóság társul. De azt gondoltátok volna, hogy remek a humor-...

Pomázi és szentendrei lánglovagok oltották a budakalászi tüzet

Kigyulladt egy huszonnégy négyzetméteres melléképület szerda délután Budakalászon, a Berdó utcában - tájékoztatta a Varkapu.info hírportált a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Kigyulladt targoncához riasztották a solymári tűzoltókat

A solymári önkéntes tűzoltó egyesület tagjait az ipartelepen szolgálatot teljesítő biztonsági őr értesítette a hétvégén, miszerint kigyulladt egy targonca és teljes terjedelmében ég. (tovább…)

Mostantól drón segíti a solymári polgárőrök és tűzoltók munkáját

Korábban a Varkapu.info hírportál is buzdította olvasóit a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület támogatására. A cél egy drón beszerzése volt, mely nagy segítséget nyújt többek között eltűnt kirándulók gyors megtalálásában...