Ismét szemetelőket vontak felelősségre Solymáron

16:47 | 2020 11. 27.

Kategóriák: Al kiemelt, Kék hírek

November elején osztottuk meg a hírt, miszerint Solymár külterületén, az Auchan áruház közelében értek tetten illegális hulladéklerakás közben vétkeseket. A lakossági bejelentésnek köszönhetően nem úszták meg a dolgot, ellenük szabálysértési eljárás indult. A Solymári Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint az utóbbi időben egyre több az illegális szemétlerakás belterületen és külterületen egyaránt. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy, november 27-én, pénteken is sikerült leleplezni valakit.

“Ma kora délután, a lakossági bejelentést követően, újabb szemetelőt ért tetten a solymári közterület-felügyelő, a kiérkező rendőrők az intézkedést átvették” – írja a község vezetése

Kérjük, továbbra is segítsék az önkormányzat munkáját azzal, hogyha szemtanúivá válnak ilyen cselekvésnek, fotózzák/videózzák le és értesítsék a Solymári Polgármesteri Hivatalt az info@solymar.hu e-mail címen, vagy a 06 26 560 600-as telefonszámon, vagy hívják a rendőrséget a 112-es telefonszámon.

A tévhittel ellentétben, az elkövetőről készült fotó/videó felvétel nem sért személyiségi jogokat, mivel a kapott felvételeket a hivatal/rendőrség nem teszi nyilvánossá, így a bejelentő ellen személyiségi jogi per nem indítható!

Atermészetkárosítás bűncselekmény, amelynek büntetési tétele magánszemélyek esetén akár 200 ezer forint, míg cégek esetében akár a 2 millió forintot is eléri.

 

Címkék: , , , ,