Használt autógumit dobtak ki Solymáron, lebuktak

09:09 | 2020 11. 04.

Kategóriák: Fő kiemelt, Kék hírek

Solymár külterületén, az Auchan áruházhoz közeli körforgalom alatt pakoltak ki használt gumiabroncsokat kedd délután. A tettesek nem úszták meg a dolgot, ugyanis az egyik telep munkatársai észlelték az illegális szemétlerakást és jelentették azt a helyi közterület-felügyelőknek. 

A Solymári Polgármesteri Hivatal tájékoztatása szerint a tettesek ellen szabálysértési eljárás indult.

“Lakosaink is tapasztalhatják, hogy egyre több az illegális szemétlerakás belterületen és külterületen egyaránt. Kérjük, továbbra is segítsék munkánkat azzal, hogyha szemtanúivá válnak ilyen cselekvésnek, fotózzák/videózzák le és értesítsék a Solymári Polgármesteri Hivatalt az info@solymar.hu e-mail címen, vagy a 06 26 560 600-as telefonszámon, vagy hívják a rendőrséget a 112-es telefonszámon” – hívja fel a figyelmet a Solymári Polgármesteri Hivatal

A tévhittel ellentétben, az elkövetőről készült fotó/videó felvétel nem sért személyiségi jogokat, mivel a kapott felvételeket a hivatal/rendőrség nem teszi nyilvánossá, így a bejelentő ellen személyiségi jogi per nem indítható!

A természetkárosítás bűncselekmény, amelynek büntetési tétele magánszemélyek esetén akár 200 ezer forint, míg cégek esetében akár a 2 millió forintot is eléri.

Címkék: , , , ,