Egy éves a Varkapu.info! Köszönjük!

06:07 | 2011 09. 28.

Kategóriák: Közélet

2010. szeptember 27-én, 22 óra után kerültek fel az első hírek a 28-án induló Varkapu.info-ra. Azóta több, mint 1000 egyedi látogatóval büszkélkedhetünk naponta, és a térség vezető hírportálja lettünk. Köszönjük!

2010. szeptember 27-én, 22 óra után kerültek fel az első hírek a 28-án induló Varkapu.info-ra. Azóta több, mint 1000 egyedi látogatóval büszkélkedhetünk naponta, és a térség vezető hírportálja lettünk. Köszönjük!

Egy év sok idő. Egy ember életében persze elrepül, de egy hírportál életében soknak számít. Rengeteg ötlet, tervezgetés után a Varkapu.info éppen ennyi ideje indult el, hogy a környékbelieket ellássa a legfrissebb hírekkel.

Nem mindig vidám a munkánk. Túl gyakran kellett balesetekről, halálesetekről, bűncselekményekről beszámolnunk, de szerencsére megannyi örömteli hírt is közzé tehettünk az elmúlt 12 hónapban. Tudósítottunk több térségi rendezvényről, épületátadóról. Ott voltunk a pilisborosjenői Térségi Napon, a Vörösvári Napokon, a Solymári Búcsúban, a zsámbéki Napforduló Ünnepen, a töki Bor és Művészet Fesztiválon, a pilisszántói Pünkösdi Misén. Beszámoltunk a pilisvörösvári Fő utca programról, a szentiváni könyvtáravatóról, a piliscsabai útfelújításról, a pilisjászfalui Trianon-emlékmű felállításáról, a Pátyi SE megalakulásáról, a térségi focicsapatok teljesítményeiről. Sorolhatnánk még!

Augusztus hónapban rekordot döntött napi átlagunk is – eszerint naponta 1158 egyéni látogató volt kíváncsi cikkeinkre – volt olyan nap, hogy 1700 feletti látogatottságunk volt. Abszolút napi rekordunkat májusban értük el, akkor 2504-en látogattak el honlapunkra. Sajnos, abban az időben egy rossz hírt közöltünk egy leégett pilisvörösvári családi házról.

A Facebookon mára majdnem 900 követőnk van, és örömhír, hogy néhány hete telefonon is elérhető a Varkapu.info – egyszerűbbek lettünk, könnyebben kezelhetőek.

Egy év elteltével még nem tudjuk, mit hoz a jövő. De reméljük, a következő egy évben fejlődésünk és lendületünk töretlen marad, Önök továbbra is minket olvasnak majd, küldik nekünk a híreket, olvasói leveleiket. A honlap születésnapján személyesen is szeretném megköszönni Olvasóinknak, hogy nap mint nap oldalunkat olvassák, és külön köszönetet szeretnék mondani azoknak, akik segítettek a honlap létrejöttében, majd működtetésében. A sor nagyon hosszú lenne – szerencsére.

Tartsanak velünk a jövőben is!

Gribek Dániel
főszerkesztő

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,