Gyereknapi mulatságok térségünkben – Programot ajánlunk!

16:03 | 2017 05. 21.

Kategóriák: Egyéb

Hétvégén a gyermekeké lesz a főszerep a térség településein! A környéken számos színes program várja majd az egészen kicsiket és a kicsit nagyobbakat is. Pilisvörösváron tűzoltóautók, Dorogon modellőrület, Ürömön kutyás nap várható. Itt a térségi lista!

Hétvégén a gyermekeké lesz a főszerep a térség településein! A környéken számos színes program várja majd az egészen kicsiket és a kicsit nagyobbakat is. Pilisvörösváron tűzoltóautók, Dorogon modellőrület, Ürömön kutyás nap várható. Itt a térségi lista!

 

Egy nap a tündérek és manók birodalmában – Gyereknap Budakalászon
 
Idén májusban újra gyereknapi programkavalkád lesz Budakaláson a Kós Károly Művelődési Házban és Könyvtárban. Ez alkalommal egy kis betekintést nyerhetünk a tündérek és a manók világába. 
Bővebben>>>
 
 
Modellőrület – Gyereknap Dorogon

Idén is várnak minden környékbeli kicsit és nagyot a Modellőrület! Gyermeknap 2017 elnevezésű rendezvényre, amelyet május 28-án tartanak a dorogi Otthon téren.
Bővebben>>>

 

Jótékonysági gyermeknapi élményautózás Esztergomban

Összefognak az autóversenyzők és segítenek: újabb élményautózást rendeznek május 28-án Esztergomban a Mátyás király utcai kamionparkolóban, melynek teljes bevételét a Sérült Gyermekekért és Fiatal Felnőttekért Alapítvány részére ajánlják fel.
Bővebben>>>

Gyereknapi forgatag Pilisborosjenőn

Május 27-én, szombaton igazi forgatag várja a gyerekeket Pilisborosjenőn: állatsimogató, a Kerekes Néptánc együttes és kézműves foglalkozások színesítik majd a napot.
Bővebben>>>
 

Meseelőadás Piliscséven

A szervezők várnak minden gyermeket május 25-én, 16 órakor a Kálmánfi Béla Művelődési Házba
A Kisvakond nadrágja című meseelőadásra.
 
Gyereknap Pilisvörösváron

 

Nyílt nap a pilisvörösvári önkéntes tűzoltóknál

A hagyományokhoz híven idén ismét vidám, gyereknapi mulatságra várják a kicsiket és nagyokat a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók. Május 27-én, szombaton próbáld ki a tűzoltóság felszerelését, eszközeit, és szirénázz az udvar közepén! Lesz arcfestés, vattacukor és sok-sok szórakoztató program. 
Bővebben>>>
 
Városi rendezvény
 
Május 28-án, vasárnap a jeles nap alkalmából a Csicseri és Borsó zenekar lép a színpadra, de arcfestés, mászófal és népi játszó is várja a gyerekeket.
Bővebben>>>
 
 
Nyitott szertárkapuk a pilisszentiváni tűzoltóknál
 
Felpróbálhatjátok a pilisszentiváni tűzoltók védő- és egyenruhákat, olthattok tálcatűzet, locsolhattok célba, részt vehettek egy imitált műszaki mentésben! Fotózkodhattok tűzoltóautókkal és mindezt 15 méteres magasságban is! Legyél polgárőr és/vagy tűzoltó a gyermeknapon!
Bővebben>>>
 
 
Adománygyűjtő gyereknap az Ürömi Menhelyen
 
Gyermeknap alkalmából az Ürömi Menhely számos állatos programmal várja az érdeklődőket: lesz kutyás ügyességi verseny, hüllő, vadászmadár és csikós bemutató és megismerkedhettek majd Vendellel, a terápiás kutyával is. A rendezvény egyben adománygyűjtő nap is, amely segítségével a lábadozó kutyáknak készülne melegedő a menhely területén. 

 
Pomázi gyereknap
 
Modern- és néptánc csoportok, küzdősport bemutatók, rendőr- és tűzoltó bemutató, air-soft lövészet várja a kicsiket Pomázon gyereknap alkalmából.
 
Tinnyei családi majális
 
A tinnyei iskolaudvarban családi majálist tartanak, amely során csócsó verseny, batyus koncert, sakktáblás játszóház színesíti a programokat. Továbbá minden gyerek vendég lesz egy palacsintára!
Bővebben>>>
 
 
Jótékonysági sport- és gyereknap Perbálon
 
Zumbával, sportvetélkedővel, tombolával és hintózással várják a gyerekeket Perbálon. A részvétellel a Kis-forrás Német Nemzetiségi Általános Iskolát támogathatjuk. 
Bővebben>>>
 
 
Gyereknap Pilisszentkereszten
 
A gyereknapi mulatságon a legkisebbeknek a zenebölcsit és a közös táncot ajánljuk, de lesz ugráló vár és népi kézműves foglalkozás is.

 
 
(Varkapu.info)