Távozik posztjáról a pilisvörösvári jegyző, Dr. Krupp Zsuzsanna

11:59 | 2020 01. 27.

Kategóriák: Fő kiemelt, Önkormányzati Hírek

Március 27-ével közös megegyezéssel távozik Pilisvörösvár Város Önkormányzat jegyzői posztjáról a hivatalt eddig vezető Dr. Krupp Zsuzsanna – közölte hétfőn a vorosvarihirek.hu önkormányzati portál.

Mint az a hírből kiderül, a szakember mindenben segíti az önkormányzat és Gergelyné Csurilla Erika aljegyző munkáját, amíg meg nem találják az utódját.

A változást hivatalosan a január 27-i hivatali apparátusi gyűlésen jelentette be Dr. Fetter Ádám polgármester, aki elmondta: “legnagyobb tisztelettel gondolunk az eddigi munkánkra Zsuzsával, köszönöm neki nemcsak ezt az elmúlt 3 hónapot, hanem a 16 évet, amit a városért tett. Azt gondolom, hogy komoly szakmai tudással rendelkezik, irigyelhető az a település, amit a jövőben erősíteni fog. Nincs, nem volt, és jelenleg sincsen kiszemelt jelölt a jegyző asszony helyére, a jegyzői pályázat rövidesen kikerül a https://kozigallas.gov.hu/ oldalra”.

Arról tehát, hogy ki válthatja majd Dr. Krupp Zsuzsannát a pilisvörösvári jegyzői poszton, még nincsen hír, de természetesen a Varkapu.info továbbra is figyelemmel kíséri a történéseket, es amint friss információhoz jutunk, megosztjuk Olvasóinkkal.

(vorosvarihirek hu nyomán Varkapu.info)

Címkék: , , ,